fredag 28 januari 2011

Äntligen på plats


Korgen ska spraymålas vit så fort det går att vara ute och jobba.

Vi har fått ett "nytt" sovrum! och jag är så nöjd med resultatet. Tänk att en sänggavel kan göra sådan skillnad för ett helt rum. Dörren köpte jag i somras och ganska snart hade jag fixat till den med ny färg, sedan blev det lite av sambons projekt och inte så viktig.
Den stora frågan var hur vi skulle få upp den på väggen då den är väldigt tung. Jag vägrade att skruva fast den med skruvar som syns. Så vi funderade ganska länge. Ett antal månader blev det....
När vi till slut enats om en bra lösning och körde igång tog det inte mer än max 30 min effektiv tid att få upp den. Några nya kuddar på sängen blev pricken över i:et. Det återstår en liten hylla som ska sitta ovanför sängen men den ska jag nog få dit snart, hoppas jag...

lördag 8 januari 2011

Nya hästar



Fick två fina hästar i julklapp. En vit och en svart med ett litet zinkhjärta på ryggen. Under magen satt en lapp med en hemsideadress. Home by lina heter företaget och där finns det flera fina hästar att beställa.

lördag 1 januari 2011

Nyårslöfte



Nytt år och plötsligt är julen över. Det går lika fort varje år. Julhelgen var lugn och skön med nära och kära här hemma. Nyårskvällen spenderade vi med goda vänner, mat och bubbel.
Jobbets mest intensiva tid är snart slut och förhoppningsvis får jag mer tid för bloggen och hemmapyssel igen. Jag har flera små projekt som väntar på att bli avslutade. Kanske ska jag ta det som ett nyårslöfte, att göra klart innan jag börjar på nya projekt. Så får det bli!


Gott nytt år!